sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Unelmalle siivet

Kaikki alkoi jo ala-asteikäisenä, haaveilin kielimatkoista, opinnoista ulkomailla ja mahdollisesti työllistymisestä johonkin muuhun maahan kuin Suomeen. Silloin eivät vanhempani suostuneet maksamaan kielimatkaa, enkä ikinä itse saanut säätettyä tarpeeksi rahaa jotta olisin voinut lähteä joten unelmani oli saavuttamaton. 

Kun aloitin opiskelut lähihoitajaksi nuorisopuolella Omniassa ilahduin kun huomasin että olisi mahdollisuus lähteä ulkomaille työssäoppimaan. Sain tukea ryhmänohjaajaltani ja toisen vuoden syksyllä olivat kaikki hakupaperit jo kv-toimistossa, ja ihan ajallaankin! Kohdemaaksi olin valinnut Ruotsin jossa tiesin olevan kontakteja mutta pelkäsin pahoin että minä en olisi juuri se jota valittaisiin lähtöön, vaikka sain kaikilta puoltamiset lähtööni. Keväällä se sitten varmistui, olisin ensimmäisellä top-jaksollani lähdössä Göteborgiin 4 viikoksi. Olin onnessani, sillä nyt pitkäaikaisesta unelmastani tulisi totta. Työskentelen siis nämä neljä viikkoa vanhainkodissa.
Eli nyt lähtööni on 12 päivää (23.10). Jännittää ja hirvittää, mutta tiedän että hyvin se menee. Pitää vaan muistaa yksi koulutehtävä, se iso pino vaihtopapereita ja avoin mieli mukaan. Toivotan teidät kaikki tervetulleiksi lukemaan kokemuksiani täältä blogin puolelta, jota pyrin päivittelemään mahdollisimman usein.

♥: Nina / Xiapanina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti